BBL Leerwerkplekken

BBL Leerwerkplekken

Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen!

Wij hebben leerplekken voor de volgende opleidingen:

  • Monteur Mechatronica niv 2,
  • 1e monteur Mechatronica niv. 3,
  • Technicus Mechatronica Systemen niv. 4,
  • Monteur Service & Onderhoud Installaties en Systemen niv.2
  • 1e monteur Service & Onderhoud Werktuigbouwkunde niv. 3,

Je bent volop bezig jezelf te ontwikkelen en uit te vinden waar je energie van krijgt en waarin je goed bent.  Wij helpen je bij deze ontwikkeling en coachen je.  Waar een wil is, is een weg en bij een klik gaan wij de samenwerking met jou aan en zorgen ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen en je je diploma gaat behalen. Kortom jij staat centraal!  Naast een informele en positieve werksfeer krijg je natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en kans op een vaste aanstelling!

 

Wie zijn wij?

Een totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 45 collega’s bieden wij onze klanten naast het leveren ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Onze klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Klanten waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Voor op maat gemaakte veiligheidsoplossingen kunnen klanten ook bij ons terecht. Dit doen we nu al 37 jaar vanuit Tiel en Lier (België).

En we doen meer. Holugt Sauer is de compressoren divisie van Hobrand. Vanuit Tiel verkopen, bouwen en onderhouden wij hogedruk compressoren en installaties. Voor wie we dit doen? Denk aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, elektriciteitsbedrijven maar ook aan paintball bedrijven en duikers. Naast onze compressoren bieden wij een ook een compleet aanbod aan MSA-gasdetectie.  

 

Meer weten of direct solliciteren?

Lijkt het je leuk om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je diploma te behalen? Solliciteer van via onderstaand sollicitatieformulier met je CV en motivatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Manager via 0344-760206 of 06-15239118. Een mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook.

Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx
Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx