Service kits

Holugt Sauer Compressoren biedt het gunstige onderhoud schema "Easy Care" aan dat kan helpen om de kosten van uw compressor onderhoud beter toe te zien.

Voor preventief onderhoud biedt Sauer complete onderhoudskits aan die worden vastgelegd op basis van vele jaren ervaring. De prijs van een set is tot 20% procent lager dan de prijs van de afzonderlijke delen wanneer deze afzonderlijk worden besteld. Op basis van het aantal draaiuren van uw compressor kunnen de vaste kosten per set, nodige inspecties en onderhoudskosten voor de komende jaren gemakkelijk op voorhand worden berekend.

Sauer "Easy Care" bespaart u tijd aan boord en op uw kantoor. Er is slechts één volgnummer voor elk onderhoudskit. Dit zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te zoeken naar individuele onderdelen in uw handleiding en er is geen kans dat u verkeerde onderdelen bestelt. Alle benodigde onderdelen zijn compleet en "vers" geleverd, dus er is geen gevaar van het gebruik van onderdelen die zijn opgeslagen voor buitensporig lange periodes.

Bovendien garanderen wij het operationele leven van alle onderdelen in de Sauer "Easy Care" kits bij gebruik op continue basis. Deze kunnen oplopen tot 4000 uur voor de kleppen in de luchtgekoelde compressoren.

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel