Bezorgen & Afhalen

Verzenden
Orders worden verzonden met GLS pakketdienst (ook op maandag). Mocht GLS u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens. Het is niet mogelijk om uw bestelling naar een postbusadres te verzenden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op onze vestiging op te halen. Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met u op voor een afhaalafspraak. 
Op het moment dat uw order ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail van onze vervoerder GLS pakketdienst met daarin een track and trace link om uw pakket te volgen.

Afhalen
Tijdens het bestellen kunt u ook aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen op onze locatie. Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met u op voor een afhaalafspraak. 

Verzendkosten
De kosten voor het verzenden van onze kleine artikelen binnen Nederland en België is € 15,- incl. BTW. Aan deze bedragen incl. BTW kunnen geen rechten worden ontleend en wij behouden ons het recht dit bedrag aan te passen.
 
Levertijd
Wij doen ons uiterste best om de artikelen binnen 1 - 10 werkdagen aan u te leveren na betaling van de bestelling. De levertijd is afhankelijk van het artikel en de wijze van betaling. Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@holugt-sauer.com.

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel