Noodaanhanger voor netwerkbeheerder

14 januari 2019

Vanuit de energiewereld kregen wij de vraag of wij instaat waren een aanhanger te bouwen, die ten tijde van nood, de luchtvoorziening van een schakelstation kan overnemen.

Met een vol mondig “ja!”, hebben wij deze vraag beantwoord en zijn om de tafel gegaan om de wensen van onze klant te bespreken. Deze wensen hebben wij omgezet in een Hapert tandemasser aanhanger voorzien van hoge capaciteit hoge druk compressor aangesloten op een voorraadsysteem gevolgd door een twee fase druk reduceerstation.

Om de aanhanger zo praktisch mogelijk te maken voor de dagelijkse inzet, is deze voorzien van een extra ingangsdeur aan de zijkant met opstap. Aan de gehele zijkant is een zijklep te openen, waardoor het instrumentarium afleesbaar is en de gebruiker droog kan staan. Door de dubbele achterdeuren is de overgebleven ruimte uitermate goed toegankelijk voor laden en lossen.

De aanhanger is volgens het plug and play principe gebouwd, dit wil zeggen dat men deze alleen hoeft te koppelen en dat hij daarna direct inzetbaar is. 

Door het twee fase reduceerstation is er gemakkelijk het juiste drukbereik te kiezen. Door de externe aansluiting is de luchtvoorziening snel aangesloten. In deze aansluiting is ervoor gekozen om zowel mechanisch als ook elektrisch gestuurd een uitgifte van lucht te kunnen doen. 

Deze aanhanger stelt de gebruiker instaat om een inzet gebied van 300 bar tot 3 bar te bedienen Dit is mogelijk gemaakt middels de hogedruk Coltri Compressoren, reduceren van Swagelok en de expertise van Holugt Sauer.

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel