Sauer compressoren skid

Onze monteurs hebben een op maat gemaakte skid gebouwd voorzien van twee Sauer WP3215 ComSilent type ECC 3.0 compressoren en 4 stuks 350 bar bufferflessen. De skid is geheel conform PED en voorzien van een besturingspaneel met druk reduceer en bewaking op druk doorslag voor extra veiligheid.

Sauer compressoren

De Sauer compressoren zijn op een skid / baseframe gebouwd en voorzien van alle benodigde leidingen en kabels. De skid is voorzien van een prioritijdschakeling, zodat (indien nodig) beide compressoren gelijktijdig kunnen opstarten.
Middels de ECC 3.0 kan de gebruiker eenvoudig via de PLC zijn voorkeurinstelling bepalen en makkelijk uitlezen wat de status van de compressor is. Door het reduceren van de luchtvoorraad naar systeemdruk, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de luchtvoorraad en wordt de gebruiker voorzien in een continue luchtvoorziening.
De skid heeft tevens een besturingspaneel welke redundant is uitgevoerd, mocht één toevoerleiding storing vertonen dan kan er eenvoudig op de back-up line worden overgeschakeld. Als extra veiligheid is er een drukbewaking op de uitgang gezet, mocht de druk onverhoopt te hoog worden dan wordt er automatisch een klep gesloten, waardoor de uitgangsdruk altijd correct blijft.

   

  

 

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel