Draagbare gasdetectie - enkelvoudige of 2-gassen

Persoonlijke gasdetectie van MSA voor een veilige werkomgeving

De draagbare gasdetectie van MSA zorgt voor persoonlijke veiligheid van werknemers tijdens het betreden of werken in besloten ruimten waarvan niet zeker is of de atmosfeer veilig is. De persoonlijke gasdetectie van MSA meet of de lucht veilig is en niet is voorzien van de veel voorkomende gevaren, zoals een zuurstoftekort of zuurstofoverschot, koolmonoxide, zwavelwaterstof en brandbare of explosieve gassen. 

MSA ALTAIR gasdetector met enkel- of twee gassen

De draagbare MSA gasdetectie voor enkelvoudige of multigasdetectoren zijn verkrijgbaar in compacte, lichtgewichte modellen en zijn uiterst betrouwbaar, robuust en geheel configureerbaar en onderhoudsvriendelijk. De peroonlijke gasdetectie van MSA is te gebruiken voor elke toepassing en onder de meest zware omstandigheden!
De ALTAIR onderhoudsvrije gasdetector met een levensduur van twee jaar biedt sensoropties voor koolmonoxide, zwavelzuurstof of zuurstof. De ALTAIR PRO is een krachtige single-gas detector met sensoropties voor koolmonoxide, waterstofsulfide, zuurstof, ammoniak, chloor, chloordioxide, waterstofcyanide, stikstsofdioxide, fosfine en zwaveldioxide.

  • MSA Altair Single-Gas detector
    MSA Altair Single-Gas detector
  • MSA Altair Pro Single-Gas Detector
    MSA Altair Pro Single-Gas Detector
  • MSA Altair 2X Gas Detectors
    MSA Altair 2X Gas Detectors
© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel