Fire & Gas systems

Achtergrond informatie:

Met Holugt Sauer zullen wij in opdracht van de klant de engineering, paneel bouw en programmering F&G bewerkstelligen voor de tortue FPSO, dit in nauwe samenwerking met onze klant. 
De Tortue FPSO wordt een nieuwbouwfaciliteit, verspreid afgemeerd in een waterdiepte van 120m, gelegen op de de maritieme grens van Mauritanië en Senegal op ongeveer 40 km van de westkust van Afrika. De productiefaciliteiten van Topsides zullen op maat worden gemaakt om ca. 500 MMscfd aan productievloeistoffen en omvat vloeistofontvangst, gas-/vloeistofscheiding, gasconditionering, condensaatverwijdering en stabilisatie.
Gestabiliseerd condensaat wordt opgeslagen in romptanks en periodiek door tandem-offloading afgevoerd naar een afname-tanker. Verwerkt en gedehydrateerd gas wordt gemeten en geëxporteerd via een onderzeese pijpleiding naar een hub aan de kust om continue toevoer te leveren aan een FLNG-installatie en voor binnenlandse gasmarkten.

Technische oplossing Fire & Gas systeem

De klant vertrouwt op MSA’s vast opgestelde gasdetectiesystemen die hun werknemers, schepen en ons milieu te beschermen tegen brand en gevaarlijke gassen. Als zeer ervaren ontwerper en fabrikant van gas- en vlamdetectieapparatuur levert MSA de optimale combinatie van detectors, veldtoestellen, componenten en systemen die voor een betrouwbare en zekere bescherming zorgen van personeel en fabrieken. SUPREMATouch kan samen worden gebruikt met een ruim scala aan detectors, voor bijvoorbeeld brandbare en giftige gassen, zuurstof, rook, brand en hitte en handmatige meldpunten. Er is een scala aan uitgangen beschikbaar, waaronder relais en analoog, terwijl koppeling met externe systemen met behulp van Modbus en Profibus plaatsvindt. Rekken op afstand kunnen worden verbonden via digitale communicatie. SUPREMATouch is ontworpen voor standaard industriële 19" rekken en biedt signaalverwerking voor maximaal 256 sensoringangen en 512 relaisuitgangen. Het kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de eisen van de krachtigste toepassingen, zoals redundante systemen tot en met SIL3 en voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen.

Naar verwachting zullen we na uitvoerig testen dit project eind dit jaar op te leveren.

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel