Vacature Internal Sales Medewerker (Lier)

Internal Sales Medewerker gezocht!

Samen aan commerciële successen bouwen binnen een groeiend team. Dat is wat Holugt Sauer in Lier jou biedt als Internal Sales Medewerker. Wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is deze veelzijdige baan misschien wel iets voor jou! 

Wat ga je doen? 

Als Internal Sales Medewerker heb jij een spilfunctie binnen het sales team. Jij zorgt dat de klant wordt voorzien in zijn behoeften. Hiervoor heb je veel afstemming met je buitendienst collega’s, de afdeling inkoop, logistiek en service op de vestiging in Tiel. Tot jouw klanten behoren voornamelijk de industrie en brandweerzones.   

Voor de buitendienst en onze klanten ben jij het aanspreekpunt voor aanvragen die telefonisch of via de mail binnenkomen. Deze aanvragen gaan over hogedruk compressoren, installaties, stationaire gasdetectie en vlamdetectiesystemen. Door het stellen van de juiste vragen weet jij de wensen van de klant te achterhalen. Al dan niet in overleg met collega’s bied je een offerte met het best passende product en/of dienst aan. Deze volg je proactief op. Daarnaast verwerk je en monitor je de orders. Aan jou de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.  

Naast jou bestaat het team in Lier uit een divisiemanager, een planner en twee service techniekers. Samen zorgen jullie voor een optimale bediening van de klant en het binnenhalen van de orders. Teamwork is hierbij essentieel. Met jouw communicatieve vaardigheden sta jij de klant op de juiste wijze te woord en weet je in het contact met de andere afdelingen ook hun belangen te behartigen. Jullie werken vanuit ons mooie kantoor in Lier, dat coronaproof is ingericht.   

Wat krijg je ervoor terug? 

Een uitdagende commerciële functie waar je veel kunt leren. Je komt terecht in een groeiende organisatie waar teamwork voorop staat. Hard werken, resultaatgericht en plezier in het werk zijn kenmerken van het team. Wij hebben een opendeuren beleid en een informele sfeer met korte communicatielijnen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en kun jij jezelf echt laten zien.  

Verder bieden wij: 

 • Een vaste aanstelling
 • Een motiverend salaris 
 • Extra legale voordelen 
  • 38/39 urige werkweek met 6 aanvullende ADV dagen 
  • Maaltijdcheques 
  • Eco cheques 
  • Hospitalisatieverzekering 
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen de functie en de organisaties. Investeren in talent vinden wij belangrijk. 
 • Zodra het weer kan organiseren wij gedurende het jaar verschillende evenementen. Denk aan een bedrijfs- of afdelingsuitje en uitgebreid kerstdiner; 
 • een uitgebreide on boarding waar training on the job een groot onderdeel is. Ook in deze tijd is de on boarding, met uiteraard 1,5 meter afstand, goed te realiseren.  

Wat breng je mee? 

Met jouw commerciële instelling en gedrevenheid haal je de deals binnen. Dit gaat je zeker lukken met de interesse voor onze producten. Ook ben  je communicatief vaardig waardoor je een goede klantrelatie weet op te bouwen. Tussen alle hectiek behoud jij het overzicht en kun je snel schakelen. 

Verder vragen wij: 

 • Een hoger diploma en/of enkele jaren actief in een sales functie.  
 • Affiniteit met de producten 
 • Je bent vooral zeer klantgericht, accuraat, voldoende commercieel en wil bijleren in een sterke productkennis.
 • Je bent Nederlandstalig en hebt een basiskennis van de Engelse taal. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pluspunt.

Meer vragen of direct solliciteren? 

Wil jij samen verder bouwen aan het succes van onze producten? Solliciteer dan vóór 15 augustus 2021 op de functie Internal Sales Support door een e-mail met je CV en motivatiebrief te sturen naar hrm@hobrand.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Adviseur, via +31(0)344-760206 of +31(0)6-15239118. Een e-mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook. 

Wij geven de voorkeur aan persoonlijke gesprekken, waarbij wij de 1,5 meter afstand uiteraard hanteren. Mocht jij je hierbij niet veilig of op je gemak voelen, dan is er altijd de mogelijkheid om het sollicitatiegesprek online te voeren.   

Wie zijn wij? 

Een totaalleverancier van hogedruk compressoren, installaties, gasdetectie en ademlucht. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 50 medewerkers in Tiel en Lier (België) ontzorgen we onze klanten optimaal door voor het onderhoud en bij storingen maatoplossingen te bieden. Tot de compressoren hebben wij exclusiviteit voor de merken Coltri ademluchtcompressoren en 30 tot 500 bar compressoren van het Duitse merk Sauer Compressors. ​Daarnaast zijn wij official channel partner van het merk MSA Safety. Wil je meer van ons weten? Bekijk dan deze video.  

Holugt Sauer is een divisie van Hobrand BV.  

© 2016 - 2021 Holugt Sauer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel