Duiken

Duiken

Wij hebben een uitgebreide serie Coltri duikcompressoren, vulstations en toebehoren. In deze serie zijn er compressoren met geluiddempende behuizing en compressoren met open frame. We beschikken over Mobiele compressoren, maar ook compressoren met vaste installatie. Onze ademluchtcompressoren staan vooral bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid. 
Wij zijn gespecialiseerd in ademluchtsystemen voor bijvoorbeeld brandweerdiensten, professionele en recreatieve duikers, maritieme en offshore toepassingen en de defensie.  

Alle door ons geleverde systemen voldoen aan de laatste normen zoals de CE, EN 12021 en de PED (Pressure Equipment Directive).


ASSORTIMENT

Voor grote duikscholen of de hobby duiker hebben wij diverse ademluchtcompressoren geschikt voor het vullen van cilinders. Van grote vulstations tot draagbare compressoren. Een overzicht van onze compressoren geschikt voor de duiksport vindt u hier.


VRAGEN?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het vinden van een gepaste duikcompressor die voldoet aan uw wensen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via onderstaand formulier. Wij helpen u graag.


Contact