Vacature Keurmeester in opleiding

Keurmeester in opleiding

Zorgen dat de brandweer in de veiligheidsregio’s én de industrie hun werk veilig uit kunnen voeren. Dat is jouw verantwoordelijkheid als Keurmeester in opleiding bij Hobrand in Tiel. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Jij, de Keurmeester in opleiding, keurt onder toezicht van een keurmeester alle brandweermaterialen van de aanbestedende veiligheidsregio’s en de industriële brandweer door heel Nederland. Denk hierbij aan brandweerslangen, hijsmiddelen en ladders, elektrische installaties volgens de NEN 3140, ademluchttoestellen en mobiele gasdetectie. Ook het reinigen en kalibreren van de materialen valt onder de werkzaamheden. Dit gebeurt voornamelijk op locatie of vanuit de werkplaats in Tiel. 

Vroeg opstaan? Daar heb jij geen moeite mee. Wanneer je naar een post in een veiligheidsregio gaat, kan het zijn dat je al om half 7 samen met een collega in de auto zit. Op de locatie aangekomen, voeren jullie uiteenlopende keuringen uit. Dat je accuraat en zorgvuldig te werk gaat, begrijp jij als geen ander.

Het team

Samen met twee collega’s en de teamleider vormen jullie een team. De totale afdeling Service & Onderhoud bestaat samen met jou in totaal uit 15 personen. Onze collega’s zijn één voor één bevlogen mensen met hart voor de zaak en altijd bereid om een ander te helpen. Dat we eerlijk en open naar elkaar zijn, vinden we belangrijk. We moeten het samen doen.

Wat krijg je ervoor terug?

De mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Keurmeester en via ons de benodigde certificaten te behalen. Het diploma VCA Veiligheid, NEN 3140 en EKH Keurmeester zijn hier voorbeelden van. Daarnaast bieden wij jou de kans om je binnen je vakgebied verder te ontwikkelen.

Verder bieden wij:

 • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • een baan voor 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen;
 • een overuren regeling en vergoedingen wanneer je op locatie overnacht;
 • een premievrij pensioen;
 • door het jaar heen worden er verschillende evenementen georganiseerd. Denk aan een bedrijfsuitje en een uitgebreid kerstdiner. Ook is er een budget om iets met de afdeling te organiseren;
 • een uitgebreide onboarding waar training on the job een groot onderdeel van is.


Wat breng je mee?

Jij bent een aanpakker die ervoor gaat om samen met zijn of haar collega’s elke opdracht succesvol uit te voeren. Kortom jouw werkmentaliteit vinden wij het belangrijkst. Als visitekaartje van het bedrijf weet jij wat er van jou verwacht wordt in de omgang met klanten. Heb jij daarnaast ook affiniteit met techniek, dan ben jij voor ons dé kandidaat.


Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3;
  • minimaal 2 jaar werkervaring;
  • in bezit van een B-rijbewijs;

Wie zijn wij?

Een totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 45 collega’s bieden wij onze klanten naast het leveren ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Onze klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Klanten waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Voor op maat gemaakte veiligheidsoplossingen kunnen klanten ook bij ons terecht. Dit doen we nu al 37 jaar vanuit Tiel en Lier (België).

En we doen meer. Holugt Sauer is de compressoren divisie van Hobrand. Vanuit Tiel verkopen, bouwen en onderhouden wij hogedruk compressoren en installaties. Voor wie we dit doen? Denk aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, elektriciteitsbedrijven maar ook aan paintball bedrijven en duikers. Naast onze compressoren bieden wij een ook een compleet aanbod aan MSA-gasdetectie.  

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij die collega die wij zoeken? Solliciteer op de functie Keurmeester in opleiding door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen met je CV en motivatie.
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Manager via 0344-760206 of 06-15239118. Een mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

 

Solliciteer direct

Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx
Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx