Haug

Haug

HAUG Sauer Kompressoren AG, met vestigingen in Zwitserland, Duitsland en China, is de toonaangevende fabrikant van olievrije en droogcomprimerende zuigercompressoren voor de compressie van lucht en gas.

In de Zwitserse productievestiging in St. Gallen worden olievrije zuigercompressoren ontwikkeld en geproduceerd met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

HAUG compressoren worden gebruikt in toepassingen binnen de industrie, geneeskunde, chemie, energie en gasvoorziening, waarbij eigenschappen zoals proceszuiverheid, procesveiligheid, milieubescherming, en duurzaamheid worden vereist in de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

HAUG Sauer klanten komen uit de sectoren energie, productie, chemie, farmacie, gasvoorziening, onderzoek en geneeskunde. Vanuit Zwitserland is het assortiment aangevuld met een programma op het gebied van persluchtproductie voor industrie, bedrijfsleven en overheidsbedrijven.

Holugt Sauer is de exclusieve Nederlandse partner van Haug compressoren. Met onze eigen werkplaats is het mogelijk speciaal voor u ontwikkelde maatwerk oplossingen te realiseren. Een greep van de mogelijkheden en de Haug compressoren die wij leveren zijn: