Nieuws

Nieuwe Hoge Druk Compressor Portugees Fregat NRP Bartolomeu Dias 7 juli Nieuwe Hoge Druk Compressor Portugees Fregat NRP Bartolomeu Dias

De NRP Bartolomeu Dias was toe aan onderhoud om de bruikbaarheid en capaciteit te vergroten. Hierin was de wens om de bestaande hoge druk compressoren te vervangen. Holugt Sauer heeft de volledige appendage van het luchtsysteem gereviseerd en de hoge druk compressor geplaatst.

Unieke compressorcontainerunit geschikt voor tropisch klimaat 11 mei Unieke compressorcontainerunit geschikt voor tropisch klimaat

Vanuit de markt hebben wij de vraag ontvangen om een middendruk systeem te leveren met een variabel hoog volume van 150 m3/h tot 600 m3/h en een output rond de 20 bar. Bij dit systeem is een hoog drukdauwpunt gewenst (tussen de -20°C en -40°C) om aan de kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Fire & Gas project Tortue FPSO 6 april Fire & Gas project Tortue FPSO

Met Holugt Sauer zullen wij in opdracht van de klant de engineering, paneel bouw en programmering F&G bewerkstelligen voor de tortue FPSO, dit in nauwe samenwerking met onze klant.

Ademluchtcompressoren voor Peruaanse vliegvelden 12 januari Ademluchtcompressoren voor Peruaanse vliegvelden

Met Holugt Sauer hebben wij voor een nieuw project in Peru 14 ademluchtcompressoren mogen leveren. Het gaat hierbij om stationaire ademluchtcompressoren, type MCH-13 EM Efficiënt. Het pomphuis, dat door een 1-Fase elektromotor wordt aangedreven, levert 235 liter ademlucht per minuut. De compressoren zijn verder afgesteld op 300 bar.

Werklucht skid voor Damen Shipyards 20 mei Werklucht skid voor Damen Shipyards

In onze werkplaats hebben wij een lage druk skid voor de Crane Barge van Damen Shipyards ontwikkeld. De skid is voorzien van twee Sauer SC61 compressoren en zo ontworpen dat het op maximaal 12 bar kan functioneren. Daarnaast is de skid plug and play gebouwd, waardoor de installatie aan boord zeer eenvoudig kan worden uitgevoerd.

Inrichting ademluchtwerkplaats 29 oktober Inrichting ademluchtwerkplaats

Op de kazerne van Brandweer Geldermalsen hebben wij een op maat gemaakte ademluchtwerkplaats geïnstalleerd. Naast het maatwerk project hebben wij tevens een lage druk ABAC compressor, droogkast en wasautomaat geleverd.

CNG tankinstallatie voor 20 voertuigen 16 juli CNG tankinstallatie voor 20 voertuigen

Op het terrein van de afvalstoffendienst van Den Bosch hebben wij een grote CNG tankinstallatie gerealiseerd voor maar liefst 20 voertuigen. Het project is van A tot Z door Holugt uitgevoerd. Het is de eerste CNG installatie van een dergelijke omvang!

Noodaanhanger voor netwerkbeheerder 14 januari Noodaanhanger voor netwerkbeheerder

Vanuit de energiewereld kregen wij de vraag of wij instaat waren een aanhanger te bouwen, die ten tijde van nood, de luchtvoorziening van een schakelstation kan overnemen.

4 startlucht skids voor Briese Shipping in China 17 april 4 startlucht skids voor Briese Shipping in China

Onze Holugt Sauer monteurs hebben een 4 startlucht skids ontworpen en gebouwd voor het nieuwbouwproject van Briese Shipping voor de Zhejiang Hangzhou werf in China.