Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Absolute topkwaliteit leveren. Klanten volledig ontzorgen. Unieke totaaloplossingen bieden. Stuk voor stuk kenmerken die het onderscheidend vermogen van Holugt Sauer benadrukken. Kwaliteiten als meedenken, adviseren en verder gaan dan het leveren van compressoren en gasdetectie systemen alleen horen daarbij. Met als doel maatwerk te beiden, waarbij zowel de engineering, installatie als service worden verzorgd. Voor alle denkbare toepassingen. Dat mag met recht uniek worden genoemd. In de markt, alsook voor alle klanten. In Nederland, België en andere landen.

Dat is in zichzelf al een bewijs, dat Holugt Sauer onlosmakelijk verbonden is met de bedrijvengroep Hobrand B.V. Het is, evenals Hobrand zelf, een sterk merk met een unieke, doelgerichte denk- en werkwijze. Holugt Sauer werkt dan ook vanuit dezelfde missie en visie, en dezelfde kernwaarden als Hobrand.

Wij ontwerpen en produceren in huis en zorgen voor de verzending of plaatsing op locatie. Met een team van servicemonteurs voorzien wij de compressoren, gasdetectie systemen en installaties van het juiste onderhoud zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben. Het is dus belangrijk dat we dit uitdragen, weliswaar met een eigen gezicht en uitstraling, maar in alle gevallen met dezelfde gedrevenheid ambitie en daadkracht. Zo doen wij dat.

Kernwaarden

Veiligheid & Duurzaamheid
In de breedste zin van het woord. Veiligheid van producten, maar ook sociale veiligheid. Duurzaamheid van producten, maar ook duurzame klant- en werknemersrelaties.

Klantgerichtheid
Focus houden op het leveren van een perfecte service, waarvoor goede klantrelaties en leveranciersrelaties cruciaal zijn en ons niet verliezen in interne processen.

Teamwork & Openheid
Groei in onze interne samenwerkingen, open en toegankelijk, in vertrouwen, elkaar triggeren, elkaar helpen; gericht op samen werken aan optimaal resultaat. Met openheid wordt het open karakter van de organisatie bedoeld en de openheid van de medewerkers.

Expertise
Vooral in de zin van bekwaamheid; onze vakmanschap en de vakinhoudelijke kennis die we leveren. En ook ontplooiing; steeds beter worden in wat we doen en hoe we dat doen.

Plezier & Lef
We gaan ook voor het ‘work hard, play hard’ principe; met de intrinsieke motivatie die ervoor nodig is en met humor en positieve energie willen we genieten van ons dagelijks werk.

Efficiency
Een sterke wil om efficiënte processen nog verder te verbeteren. Door onze drive en ambitie worden wij steeds weer uitgedaagd om te groeien en te verbeteren.