Over Holugt Sauer

Holugt Sauer

Compressoren en installatie
Holugt Sauer is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van hogedruk compressoren en installaties met exclusiviteit voor de merken Coltri ademluchtcompressoren en 0 tot 500 bar compressoren van het Duitse merk Sauer Compressors. Sinds 1979 zijn wij agent van Sauer Compressors voor Nederland en België.

Met onze exclusieve merken Coltri en Sauer bouwen wij diverse installaties, zoals CNG compressoren, Helium, Nitrox en overige gassen en gas samenstellingen. Vanuit onze standplaats in Tiel leveren wij aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, paintball bedrijven, elektriciteitsbedrijven en duikers. Sinds 2020 hebben wij een nieuwe vestiging in Lier, België geopend om ook de Belgische markt goed te kunnen bedienen.

Om onze klanten optimaal te ontzorgen beschikken wij over een volledige Service & Onderhoudsafdeling, die zowel onderhoud uitvoert als ook bij storingen maatoplossingen biedt. Kortom, binnen het hogedruk segment ontzorgen wij van "Plug & Play" installatie tot geprogrammeerd onderhoud, waarbij alle benodigde kennis, kunde en materialen voorhanden is.

Stationaire gasdetectie
Naast onze compressoren bieden wij een ook een compleet aanbod aan Stationaire gasdetectie en vlamdetectie van het merk MSA Safety. De vaste gas- en vlamdetectiesystemen alarmeren bij de detectie van giftige, onzichtbare en geurloze gassen of brandbare gassen die een gevaar kunnen vormen voor mens, milieu en installatie. Vaste gas-en vlam detectie wordt vaak afgekort tot FGFD; Fixed Gas and Flame Detection.

Naast het leveren en installeren bieden wij ook de service en onderhoud aan voor uw stationaire gas- en vlamdetectiesysteem vanuit onze werkplaats of op locatie. Onze MSA specialisten beschikken over jaren ervaring en kunnen u voor elk project een passend advies geven.

Service en Onderhoud compressoren en stationaire gasdetectie
We hebben zeer ervaren monteurs in dienst voor service en onderhoud aan uw compressoren of stationaire gasdetectie systemen. De monteurs zijn o.a. gecertificeerd Sauer monteur en VCA gecertificeerd monteur. Onderhoud voor andere lage en hoge druk compressoren behoort ook tot de mogelijkheden.

Ademluchtwerkplaats
Naast het leveren en onderhouden van compressoren kunnen wij ook een volledige Holugt ademluchtwerkplaats installeren conform PED, zowel stationair als container units. In opdracht van de klant kunnen wij ook de KVI verzorgen.

Holugt Sauer is een divisie van Hobrand BV gespecialiseerd in compressoren en gasdetectie.

Bedrijfsvideo
Bekijk onderstaande introductievideo om een kijkje te nemen in de keuken van Holugt Sauer. Deze video is opgenomen op de hoofdvestiging in Tiel.