Scheepvaart

Scheepvaart

De scheepvaart heeft veeleisende bedrijfsomstandigheden. Die omstandigheden maken dat onze gasdetectie en compressoren uitermate geschikt zijn voor gebruik aan boord.  

Met Coltri bedienen wij de ademluchtmarkt. Hierin is de MCH6 compact de meest verkochte ademlucht compressor voor het vullen van flessen voor bijvoorbeeld SCBA`s en EEBD`s.  

De scheepvaart stelt hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. Sauer Compressoren vervullen deze al meer dan 135 jaar.  Onze start- en werkluchtcompressoren behoren niet alleen tot de modernste en meest economische compressoren die op de markt verkrijgbaar zijn; ze hebben hun betrouwbaarheid bewezen onder de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden.  

Van detectie op het vervoeren van brandbare gassen tot aan het kunnen detecteren van omgevingsgevaar. Met MSA hebben wij een groot gamma aan detectoren met de juiste classificatie voor maritieme toepassingen. Holugt Sauer heeft daarnaast ruime ervaring in de bouw van sample systemen.  


ASSORTIMENT

Een overzicht met onze compressoren en gas- en vlamdetectoren voor de scheepvaart vindt u hier.


Vragen?

Voor advies of vragen over de mogelijkheden of oplossingen op maat kunt u contact opnemen met ons team door onderstaand contactformulier in te vullen.


Contact