Vacature Sales Support Medewerker (Tiel)

Sales Support Medewerker gezocht! 

Samen aan commerciële successen bouwen binnen een groeiend team. Dat is wat Holugt Sauer in Tiel jou biedt als Medewerker Sales Support. Wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is deze veelzijdige baan misschien wel iets voor jou! 

Wat ga je doen? 

Als Medewerker Sales Support heb jij een spilfunctie binnen het sales team. Jij zorgt dat de klant wordt voorzien in zijn behoeften. Hiervoor heb je veel afstemming met je buitendienst collega’s, de afdeling inkoop, logistiek en service. Tot jouw klanten behoren scheepswerven, de marine, de industrie, rederijen, brandweer, paintball bedrijven, duikers, VVE, vastgoedbeheer- en elektriciteitsbedrijven. Een grote diversiteit aan klanten dus.  

Voor de buitendienst en onze klanten ben jij het aanspreekpunt voor aanvragen die telefonisch of via de mail binnenkomen. Deze aanvragen gaan over hogedruk compressoren, installaties, stationaire gasdetectie en vlamdetectie. Door het stellen van de juiste vragen weet jij de wensen van de klant te achterhalen. Al dan niet in overleg met collega’s bied je een offerte met het best passende product en/of dienst aan. Deze volg je proactief op. Daarnaast verwerk je en monitor je de orders. Aan jou de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.  

Naast jou bestaat het team uit nog een Medewerker Sales Support, een accountmanager, een divisiemanager en twee productspecialisten. Samen zorgen jullie voor een optimale bediening van de klant en het binnenhalen van de orders. Teamwork is hierbij essentieel. Met jouw communicatieve vaardigheden sta jij de klant op de juiste wijze te woord en weet je in het contact met de andere afdelingen ook hun belangen te behartigen. Jullie werken vanuit ons mooie kantoor in Tiel, dat coronaproof is ingericht.   

Wat krijg je ervoor terug? 

Een uitdagende commerciële functie waar je veel kunt leren. Je komt terecht in een organisatie waar teamwork voorop staat. Hard werken, resultaatgericht en plezier in het werk zijn kenmerken van het team. Wij hebben een opendeuren beleid en een informele sfeer met korte communicatielijnen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en kun jij jezelf echt laten zien.  

Verder bieden wij: 

  • 25 vakantiedagen; 
  • een premievrij pensioen; 
  • volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen de functie en de organisaties. Investeren in talent vinden wij belangrijk; 
  • zodra het weer kan organiseren wij gedurende het jaar verschillende evenementen. Denk aan een bedrijfs- of afdelingsuitje en uitgebreid kerstdiner; 
  • een uitgebreide onboarding waar training on the job een groot onderdeel is.

Wat breng je mee? 

Met jouw commerciële instelling en gedrevenheid haal je de deals binnen. Dit gaat je zeker lukken met de interesse voor onze producten. Ook ben je communicatief vaardig waardoor je een goede klantrelatie weet op te bouwen. Tussen alle hectiek behoud jij het overzicht en kun je snel schakelen. 

Verder vragen wij: 

  • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in commerciële richting zoals Commerciële Economie; 
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie zoals medewerker verkoop binnendienst of commercieel medewerker binnendienst.  

Wie zijn wij? 

Een totaalleverancier van hogedruk compressoren, installaties, gasdetectie en ademlucht. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 40 medewerkers in Tiel en Lier (België) ontzorgen we onze klanten optimaal door voor het onderhoud en bij storingen maatoplossingen te bieden. Tot de compressoren hebben wij exclusiviteit voor de merken Coltri ademluchtcompressoren en 30 tot 500 bar compressoren van het Duitse merk Sauer Compressors. ​Daarnaast zijn wij official channel partner van het merk MSA Safety. Wil je meer van ons weten? Bekijk dan deze video.

Holugt Sauer is een divisie van Hobrand B.V.

Meer vragen of direct solliciteren? 

Wil jij samen verder bouwen aan het succes van onze producten? Solliciteer dan vóór 20 november 2021 op de functie Medewerker Sales Support door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog vragen of wil je meer weten?Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Adviseur, via 0344-760206 of 06-15239118. Een mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Solliciteer direct


Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc
Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc