ALTAIR 5X Multigas Detector

MSA Altair 5X Multigas IR-EX Gasdetector

SKU
8412336
€3,023.79 €2,499.00
Levertermijn: 10 werkdagen
De ALTAIR 5X kan tot zes gassen tegelijkertijd meten en kan worden uitgerust met een breed scala van zowel giftige als infrarood sensoren, en biedt daarbij de flexibiliteit die nodig is voor de meeste toepassingen. Deze uitvoering is alleen voorzien van de Infrarood EX sensor. Neem contact op met onze gasdetectie specialisten om de juiste samenstelling te kiezen.

Downloads

Details

De ALTAIR 5X kan tot zes gassen tegelijkertijd meten en kan worden uitgerust met een breed scala van zowel giftige als infrarood sensoren, en biedt daarbij de flexibiliteit die nodig is voor de meeste toepassingen.
Deze uitvoering is alleen voorzien van de Infrarood EX sensor. Neem contact op met onze gasdetectie specialisten om de juiste samenstelling te kiezen.

In het hart van de ALTAIR 5X zitten de MSA XCell sensoren, nu ook uitgebreid met SO2, Cl2, en NH3. Superieure stabiliteit, nauwkeurigheid, herhaalbaarheid,een snelle reactietijd en een lange levensduur kenmerken de nieuwe MSA XCellsensoren. Ze hebben een opmerkelijk lange levensduur en de standaard sensoren zijn ontworpen voor een gemiddelde levensduur van meer dan vier jaar (meer dan drie jaar voor SO2, Cl2 en NH3).

Deze nieuwe sensoren zorgen voor snellere respons-/clear-tijden, bump-testen in minder dan 10 seconden en bereikkalibratie van 60 seconden voor de gangbare configuraties, dankzij de micro-elektronica in de sensor. XCell Sensoren zorgen voor een grotere signaalstabiliteit en herhaalbaarheid onder wisselende of extreme omgevingscondities en zijn plug-and-play.

De indicatie van de levensduur van de sensor geeft de gebruiker tijdig een geavanceerde waarschuwing, waardoor men het instrument niet plotseling hoeft te missen voor een servicebeurt.