MSA TL105 Testlamp

MSA TL105 Test Lamp

SKU
TL105-0-2

De TL105 is een testlamp op batterijen, specifiek ontworpen om de vlamdetectors van General Monitors te testen. De TL105 is een explosievaste testlamp die kan worden gebruikt met de FL4000H MSIR vlamdetector, maar ook met alle series FL3100 vlamdetectors. De TL105 werkt tot een afstand van 35 feet tot de vlamdetector.

Downloads

Omschrijving

De TL105 is een oplaadbare testlamp op batterijen die speciaal is ontworpen om de UV-, UV/IR- en IR-vlamdetectoren van General Monitors te testen. De testlamp levert een hoogenergetische, breedbandstralingsbron die voldoende energie afgeeft in zowel het ultraviolette als het infrarode spectrum om UV- en/of IR-vlamdetectoren te activeren. Om een brand te simuleren, knippert de testlamp automatisch met verschillende instelbare snelheden.

De TL105 is ontworpen voor gebruik in ruimten van klasse I, divisies 1 & 2, groepen C en D. De testlamp werkt op interne nikkel-metaalhydridebatterijen die, wanneer zij volledig zijn opgeladen, een continue werking gedurende ten minste 45 minuten mogelijk maken.
Een intern circuit voorkomt dat de lamp werkt wanneer de batterij bijna leeg is.

Een verscheidenheid van knipperende testpatronen, selecteerbaar via een draaischakelaar, stelt de testlamp in staat de werking van General Monitors vlammenmelders te controleren, inclusief de FL4000 serie, FL3000/3100 serie, Type V en VI melders. Wanneer het specifieke knipperpatroon voor een bepaald type vlammenmelder op de juiste wijze is geselecteerd, activeert de testlamp het alarm of de testmodus.

Kenmerken:

  • Onderhoudsvriendelijk door oplaadbare batterijen
  • Handgreep geïntegreerd in de behuizing zorgt voor een eenvoudige bediening
  • Momentschakelaar voor langere levensduur van de batterij

Voor meer informatie en prijzen, neem dan contact met ons op via info@holugt-sauer.com.

Specificaties

Specificaties
Uitgangsspectrum Breedband emissies in UV, zichtbaar en IR spectra
Oplaadtijd max. 3.5 uur
Elektrische specificatie 12 VDC 130 W max.
Ingangsvermogen 110 – 240VAC, 50/60 Hz@ 1,5A
Laaduitgang 24 VDC @ 2,1A
Bedrijfstemperatuur –15°C tot +50°C
Oplaadtemperatuur 0°C tot +40°C
Luchtvochtigheid 10–90% ±3% RV, niet-condenserend
Gewicht 3.5 kg
Goedkeuringen CSA, ATEX, IECEx, CE-markering