Oplevering vlamdetectiesysteem

Oplevering vlamdetectiesysteem

Oplevering vlamdetectiesysteem

Recent hebben wij voor een klant een vlamdetectiesysteem succesvol mogen opleveren. Doel van het systeem is om de locaties te bewaken waar Waterstof wordt geproduceerd.
We hebben dit project gerealiseerd door op voorhand goed te luisteren naar de wensen van de klant en dat vervolgens in detail uitgewerkt.
Met name de projectering van de vlamdetectoren is een belangrijk aspect, door gebruik te maken van foto’s en tekeningen zijn we erin geslaagd dit sluitend te krijgen met 14 vlamdetectoren.
 
Normaal gesproken monteren en installeren wij de gas en vlamdetectie detectoren ook, maar in dit geval hebben we samen gewerkt met een contractor op locatie.
Nadat alle vlamdetectoren waren gemonteerd en aangesloten hebben we samen met de klant een SAT uitgevoerd, tijdens deze SAT hebben we gebruik gemaakt van de Vlamsimulator TL105 en een op voorhand geprepareerd document met daarop alle gegevens zoals tag nummers en locaties. Door gebruik te maken van deze tools hebben we de oplevering in een dag weten te realiseren, en het belangrijkste een tevreden klant.